Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Toiletlås Form Mat Sort

Varenr. GK-.BD-750092-41

94,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Denne toiletbesætning er med sin solide udformning og klassiske look et oplagt valg, hvis du er på udkig efter et smart og funktionelt produkt. Toiletlås Form passer med sit enkle udtryk til dørhåndtaget Riff, så du sikret en rød tråd i hele hjemmet, og så er den mat sorte finish et populært valg, som matcher enhver boligindretning.

Ligeledes er denne finish ideelt, hvis du ønsker at tilføre et spændende element til dine døre og skabe balance i farve- og materialevalg.

Vælger du denne toiletlås, medfølger et komplet monteringssæt samt skruer, så du hurtigt kan montere og glæde dig over din nye grebsløsning.

Produktspecifikationer:

  • C/C (Afstand Skruehuller): 27 mm
  • Diameter: 49 mm
  • Dybde: 7,5 mm
  • Skruer inkluderet: Komplet med monteringssæt
  • Producent: Beslag Design

Greb og knopper fra Beslag design

Deres udvalg af køkkengreb, møbelgreb, køkkenknopper og møbelknopper, passer perfekt til enhver indretningsstil. Så der er rig mulighed for at skabe din helt egen stil i din boligindretning. Deres sortiment spænder fra det mest trendy til det klassisk landlige. Uanset om du foretrækker et klassisk, tidløst, elegant eller moderne design, så er der helt sikkert greb og knopper, der matcher din personlige stil og æstetik.

De byder på et bredt udvalg af greb, knopper og dørgreb, der er velegnede til brug i alle typer rum, lige fra hjemmet, til butikken, kontoret, restauranten og hotellet. Deres udvalg afspejler, at de rette detaljer ikke blot fuldender indretningen, men også fortæller en historie og fremhæver det personlige præg.

Kvalitet, holdbarhed og æstetik er en fælles nævner i deres udvalg. De stiller høje krav til deres leverandører og prioriterer bæredygtighed for at minimere miljøpåvirkningen og sikre etisk fremstillede produkter gennem hele processen.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.