Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Scope 16 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-543060016-66

39,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Den danske designer Rikke Frost har her formået at skabe en køkkenknop, der er både praktisk og dekorativ. Knoppen er lavet med en lille krog, som der nemt kan gribes om, når en skabslåge eller en skuffe skal åbnes. Samtidig er knoppen lavet med et rustfrit look, som giver den en tidløs coolness, der vil klæde ethvert hjem.Knoppens glatte overflade gør den nem at holde ren og pæn, og den kan derfor med fordel monteres på elementerne i køkkenet, hvor du dagligt vil kunne nyde køkkenknop Scopes flotte udseende og funktionalitet.

Vil du blande knopper og greb, så indgår der et køkkengreb i Scope-serien.

Knoppen laves også i en sort udgave, som også føres her hos Grebkompagniet.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 30 mm
  • Dybde: 16 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Rikke Frost
  • Skruer medfølger
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.