Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkenknop Transit Mat Sort

Varenr. GK-FP-550720016-99

49,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Furnipart står bag denne knop, som er blevet udformet i tæt samspil med aarhusianske VE2. Furnipart skriver selv, at Transit er skabt med en ambition om at kreere en minimalistisk grebsløsning med et minimum af materialeforbrug.

Knoppen er ikke kun flot at se på, men er også funktionel. Den kan monteres både vandret og lodret, alt efter hvad der foretrækkes.

Transit knoppen kan bruges på fronterne i både køkken, bad og entré. Find din foretrukne model blandt flere forskellige størrelser og udtryk.

Komplimenter denne knop med køkkengreb Transit i din indretning.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 16 mm
  • Længde: 31,9 mm
  • Dybde: 24,8 mm
  • Højde: 24 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink/overfladebehandlet
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.