Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Transit 160 Mat Sort

Varenr. GK-FP-550620160-99

112,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Køkkengreb Transit vil trods sit enkle look kunne gøre en stor forskel for fronterne i dit hjem, uanset om du søger et alternativ til de nuværende grebsløsninger, eller om du er i gang med at bygge nyt.

Grebet er lavet med en flad front, som giver det en klassisk elegance, og den matsorte finish gør det nemt at matche det med flader i alle farver og materialer.

Dette køkkengreb har en længde på 216 mm. Søger du et match til de mindre skabe og skuffer, så kan vi anbefale den knop som hører til Transit-serien med et C/C-mål på 16 mm.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 219 mm
  • Dybde: 24 mm
  • Højde: 12 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink/overfladebehandlet
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.