Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkenknop Gate Mat Sort

Varenr. GK-FP-549820018-99

28,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Hvis du trænger til fornyelse i hjemmet, så kan det klares på enkel og billig vis ved at udskifte de nuværende grebsløsninger med nye modeller. Vælger du Gate, så får du en brugervenlig knop, som der nemt kan gribes fat om, når du skal tilgå det, som skabe og skuffer gemmer på.

Grebet har en diameter på 18,2 mm, og med sin lille størrelse vil den med fordel kunne matches med mindre skabe og skuffer for et harmonisk og ensartet udtryk.

Furnipart står bag knoppen, mens australske Adam Laws har stået for designet.  Knoppen er lavet af overfladebehandlet zink, og har en matsort finish, som vil klæde både lyse og mørke fronter. Komplimenter med det tilhørende køkkengreb.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 18,2 mm
  • Højde: 22,8 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink/overfladebehandlet
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.