Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Twirl 160 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-544660160-66

101,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Med inspiration i det industrielle, solide udtryk tilfører dette køkkengreb et elegant, råt design i køkken, bad og garderobe, og så er du sikret unikke detaljer og god kvalitet for pengene. Grebets twistede udformning gør designet innovativt og ikonisk, så du får et håndtag, der skiller sig ud og med garanti vil blive husket.

Med sit unikke design giver grebet liv til dine overflader og passer til enhver indretning, uanset om din stil er nordisk, industriel eller klassisk. Dette køkkengreb fås i flere forskellige udtryk(børstet antracit og i sort), så du har rig mulighed for at finde det, der sætter prikken over i´et i dit hjem.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Længde: 172 mm
  • Højde: 12 mm
  • Bredde: 36 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet (rustfri finish)
  • Designer: Meneghello Paolelli
  • Producent: Furnipart

Se alle rustfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.