Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Rattan 160 Rustfrit Look

Varenr. GK-FP-549920160-66

118,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med køkkengreb Rattan forenes den klassiske coolness fra det rustfri look med en elegant formgivning, som byder på en rillet midte, der leder tankerne hen på den fletbehandling, der præger mange designs fra det forrige århundrede. Denne rillede midte sikrer samtidig et fast greb, så du kan være sikker på, at hænderne ikke glider.

Med til grebet følger skruer, så du nemt kan montere det på den valgte front.

Trænger du til fornyelse i hjemmet, eller er du i gang med at bygge nyt, så kan du med fordel overveje at implementere køkkengreb Rattan i din indretning. Greb Rattan fås også i børstet messing og med rustfri finish.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 168 mm
  • Dybde: 31mm
  • Højde: 14 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink/overfladebehandlet
  • Designer: Jakob Kamper
  • Producent: Furnipart

Se alle rustfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.