Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Rattan 160 Mat Sort

Varenr. GK-FP-549920160-99

124,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Furnipart har med hjælp fra Jakob Kamper skabt dette Rattan køkkengreb, og i formgivningen er der søgt at skabe en fornemmelse af en fletbehandling. Grebet vil med sit mønster føles helt specielt mod håndfladen, og samtidig er det flot at se på.

Grebet vil tilføre et elegant touch til fronterne i hjemmet. Med sit matsorte look kan det bruges på et væld af forskellige materialer og farver.

Er du faldet for den unikke udformning, så tag gerne et kig på de andre køkkengreb i serien, hvor du kan nyde godt af den varme glød fra børstet messing og den cool elegance fra det rustfri look. Der er med andre ord rig mulighed for at finde det perfekte match til lige præcis din indretning.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 168 mm
  • Dybde: 31mm
  • Højde: 14 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink/overfladebehandlet
  • Designer: Jakob Kamper
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte køkkengreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.