Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Messing Køkkengreb | Flat 256 Poleret Messing Look

Varenr. GK-FP-512860256-29

167,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette messing køkkengreb er en del af Flat-serien, som er blandt de mest populære møbelgreb fra danske Furnipart. Dette skyldes blandt andet dets enkle, moderne og minimalistiske design der nemt passer ind i forskellige typer indretninger. Fremstillet af zink kombinerer Flat holdbarhed med en moderne æstetik, hvilket gør det til en pålidelig og stilfuld løsning til møbler.

Med fire forskellige størrelser og syv unikke overfladebehandlinger tilbyder Flat en imponerende grad af variation og tilpasning. Denne alsidighed giver dig mulighed for at tilpasse grebet præcis efter dine møblers behov og din personlige indretningsstil.

Poleret messing køkkengreb giver ikke kun et luksuriøst udtryk, men fremhæver også møblets design med varme og klassisk karakter.

Messing køkkengreb Flat 256 fås også i en kort udgave på 128 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 256 mm
  • Længde: 270 mm
  • Bredde: 7,5 mm
  • Dybde:  33 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre messing greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

256 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.