Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb DROPS 160 Eg Lakeret

Varenr. GK-FP-107820160-052

102,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Egetræ er et utroligt populært materiale i mange danske hjem, og vil du også gøre det lækre naturmateriale til en del af din indretning, så kan du med fordel montere egetræs greb Drops på dine køkkenlåger eller skifte de nuværende greb på kommode og skabe ud med Drops.

Med Drops får du en funktionel grebsløsning, som giver nem og hurtig adgang til indholdet i skabe og skuffer, da det er nemt at gribe fat om.

Grebet er designet og produceret af danske Vonsild, som har stor ekspertise inden for netop trægreb. Med Drops har de begået endnu en lille genistreg, som vil pynte i ethvert hjem.

Egetræs greb Drops findes i en kortere model på 128 mm og en længere model på 224 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 175 mm
  • Bredde: 16 mm
  • Højde: 43 mm
  • Designer: Vonsild
  • Producent: furnipart

Du kan se alle vores egetræs greb her.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.