Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Doppia 256-288 Rustfri Look

Varenr. GK-FP-428120256288-66

91,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette skønne køkkengreb er en moderne fortolkning af køkkengrebet, men fungerer også i både bad og garderobe, hvor du er sikret god kvalitet for pengene. Grebets enkle form og rustfri look giver et flot spil til låger og skuffer uanset, hvilke materialer og farver dine elementer har. Derfor kan du med fordel vælge dette smukke håndtag, som sikrer et fast greb, da der er god plads til dine fingre, hvilket også gør det let at vedligeholde.

Grebet findes i to længder (128-160), så du alt afhængigt af dine elementer, kan finde den størrelse, der passer og skaber den bedste finish i din indretning.

Produktspecifikationer:
  • CC: 256/288 mm
  • Længde: 296 mm
  • Højde: 30 mm
  • Bredde: 8 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle andre rustfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.