Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Doppia 128-160 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-428120128160-66

51,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Er du på udkig efter et klassisk køkkengreb, kan du med fordel tage et kig på dette produkt fra den danske virksomhed Furnipart, som altid er garant for god kvalitet og veludført design. Grebets enkle design giver både køkken, bad og garderobe et stilrent udtryk samtidig med, du er sikret en god grebsløsning.

Med runde afslutninger og god plads til dine fingre får du med Doppia et fast greb og kan let tørre overfladerne af for snavs og skidt. Grebet findes i to forskellige længder (en længere model på 288), så du har mulighed for at montere det på elementer af forskellig størrelse i eksempelvis køkken og garderobe, hvilket sikrer en rød tråd i hjemmet.

Produktspecifikationer:
  • CC: 128/160 mm
  • Længde: 168 mm
  • Højde: 30 mm
  • Bredde: 8 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle greb i rustfri.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

128 mm, 160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.