Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Diner 320 Børstet Antracit

Varenr. HS-FP-541360320-91

109,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Skabsgreb Diner 320 giver dine elementer og overflader et pift uden at tage pusten fra dem. Det danskproducerede greb fra Furnipart er en nyfortolkning af det klassiske greb, som med de moderniserede kanter og former passer i de fleste indretninger og giver dig alt, hvad du kunne ønske dig af et greb som tidløst design, kvalitet og stabilitet.

Derudover giver grebet dig en række forskellige monteringsmuligheder, så du kan sætte et personligt præg på dine fronter. Det betyder, du alt afhængigt af dine skuffer og skabe samt indretningens overordnede udtryk kan placere grebet lodret, vandret eller skråt, så du opnår det ønskede look.

Skabsgreb Diner fås i en kortere model på 160 mm.

Produktspecifikationer:
  • CC: 320 mm
  • Længde: 340 mm
  • Højde: 30 mm
  • Bredde: 12 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle greb i antracit.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Hulafstand

320 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.