Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Diner 160 Børstet Antracit

Varenr. HS-FP-541360160-91

100,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Det danskproducerede køkkengreb Diner er en moderne nyfortolkning af det klassiske køkkengreb. Grebet har med sine afrundede kanter og flade kontaktflader sin helt egen stil, der giver et pift til dine elementer og overflader i hele hjemmet, uden at disse bliver for dominerende.

Vælger du dette køkkengreb, får du et design, der kan bruges i hele hjemmet, uanset om det er køkken, bad eller bryggers. De brede kontaktflader sikrer stabilitet i grebet, og da skruer medfølger, kan du let montere grebet i en af flere monteringsmuligheder som lodret, vandret eller skråt alt efter det udtryk, du ønsker.

Diner fås også som skabsgreb i 320 mm.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Længde: 180 mm
  • Højde: 30 mm
  • Bredde: 12 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle antracit greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.