Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Cool 320 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-528960320-66

164,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Indretningen handler ikke alene om praktik og funktionalitet, men inkluderer også et æstetisk element, der sætter et personligt præg på eksempelvis køkken og bad. Så ønsker du rene linjer og fuldendte detaljer, er dette køkkengreb den optimale designløsning.

Med sin kantede udformning er grebet en smuk tilføjelse til dine fronter, uanset om din stil er nordisk, romantisk eller klassisk. Det rustfri look er velegnet til mørkere elementer, da det lader både greb og låge træde frem i indretningen, men er også ideelt i kombinationen med træ, da du her kan skabe kontrast mellem det industrielle og naturlige look.

Køkkengreb Cool fås også i en kortere model på 192 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 320 mm
  • Længde: 328 mm
  • Bredde: 16 mm
  • Højde: 31 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre greb i rustfri.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

320 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.