Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Cool 192 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-528960192-66

104,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette smukke skabsgreb i et rustfrit look er en ny fortolkning af det klassiske køkkengreb, men er også yderst velegnet til bryggers, bad og garderobe. Med sit skinnende udtryk er grebet en smuk detalje på skuffer og låger samtidig med, den kantede udformning tilfører moderne detaljer i din indretning.

Grebet er produceret af Furnipart og designet af Kamper Form, som skaber kvalitetsprodukter i levende former, der efterlader et indtryk, som stemmer overens med både nutiden og fremtiden. Cool fås i to længder, så du kan vælge den størrelse, der passer til dine elementer og giver den flotteste finish.

Skabsgreb Cool fås også i en længere model på 320 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 192 mm
  • Længde: 200 mm
  • Bredde: 16 mm
  • Højde: 31 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se de andre rustfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Hulafstand

192 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.