Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Tumbler Ubehandlet Messing

Varenr. HS-FP-242230021-15

54,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Messing knop Tumbler er lavet af massiv messing med en poleret finish, og du får derfor en yderst solid grebsløsning, som vil sætte et elegant touch på fronterne i hjemmet.

Knoppen er lavet med en lille udhulning i bunden, som sikrer en god grebsoplevelse, når du ønsker at tilgå indholdet i skabe og skuffer.

Messing knop Tumbler udgør et minimalistisk alternativ til de klassiske greb, og du kan med fordel montere den på de mindre skabe og skuffer for en harmonisk sammenhæng mellem front og håndtag. Knoppen er designet og produceret af Furnipart, som står bag et stort udvalg af grebsløsninger til hjemmet.

Du kan eventuelt supplere din indretning med knoppen sammen med køkkengreb Tubular.

Produktspecifikationer

  • Diameter: 21 mm
  • Længde: 26 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Poleret Massiv blyfri messing
  • Design: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.