Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Grape 38 Eg Lakeret

Varenr. GK-FP-109320038-052

47,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med denne klassiske træknop får du et raffineret udtryk, som er velegnet til både køkken, bad samt garderobe og tilfører både funktionalitet og design.

Knoppens organiske udformning og den populære træsort passer til de fleste indretninger og monteringsflader, så du kan sætte et personligt præg på skuffer og låger i hele hjemmet.

Skab for eksempel et klassisk look med hvide fronter eller kombiner grebet med sorte låger for et nordisk udtryk, for kun fantasien sætter grænser for, hvordan du inkorporerer denne knop i hjemmet.

Det naturlige materiale har en lang holdbarhed og bliver kun smukkere med årene, hvilket i årevis har gjort det til et populært element i indretningen og stadig den dag i dag er et foretrukket valg.

Træknop Grape fås også i sort og i valnød.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 38 mm
  • Dybde: 23 mm
  • Skruer inkluderet: Passer til fronter/låger 16-19 mm
  • Materiale: Eg, Lakeret
  • Design: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende træknopper.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart.

Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.