Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Dome Rustfri

Varenr. GK-FP-546960050-66

61,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Køkkenknop Dome ovale udformning giver den et blødt look, som brydes på fineste vis af den rustfri finish, som giver lidt kant til det samlede udtryk. Det smukke metal vil øjeblikkeligt bidrage med klassisk coolness, som harmonerer perfekt med den minimalistiske stil, som er særligt populær her i Norden.

Knoppen egner sig perfekt til brug i både badeværelse, køkken og stue. Placerer du den i flere rum i hjemmet, vil det binde indretningen sammen på fineste vis.

Er du mere til det helt klassiske udtryk, så vil den matsorte køkkenknop i Dome-serien med stor sandsynlighed falde i din smag.

Produktspecifikationer:
  • Længde: 50 mm
  • Højde: 35, mm
  • Dybde: 25,6 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.