Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Dome Mat Sort

Varenr. GK-FP-546960050-99

66,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Den ovale udformning på denne køkkenknop er med til at give den en vis blødhed, som vil udgøre en klædelig kontrast til de skarpe kanter, som præger mange hjem.

Knoppen er lavet af zink, som har en utrolig lang holdbarhed, så med denne knop får du en slidstærk grebsløsning, som kan bruges dag efter dag. Materialet gør samtidig, at knoppen er nem at vedligeholde.

Knoppens matsorte finish gør den meget anvendelig, idet den kan matches med skabe og skuffer i alverdens farver og materialer. Så er det bare op til dig at beslutte, hvor i hjemmet du vil bruge den fine Dome køkkenknop.

Produktspecifikationer:
  • Længde: 50 mm
  • Højde: 35, mm
  • Dybde: 25,6 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.