Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Brutus Eg Lakeret

Varenr. GK-VI-4479-45-01-200

49,00 kr.

2 på lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med denne smukke knopsløsning i eg er du sikret en stilren og tidløs detalje i hele hjemmet. Denne træknop er med sine bløde former velegnet til skuffer og skabe i køkken, bad og garderobe, så du nemt kan få adgang til indholdet i dine elementer.

Samtidig er træknop Brutus en smart løsning, hvis du hurtigt og let ønsker at opgradere udtrykket på din gamle kommode eller skab.Naturmaterialet eg er et populært valg i mange hjem lige fra møbler og gulve til bordplader og elementer, så vælger du denne knop, kan du skabe en rød tråd i dit hjem og sikre en gennemført stil, der kun bliver smukkere med årene.

Køkkenknop Brutus fås også som greb på 160 mm.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 32 mm
  • Højde: 25 mm
  • Lakeret
  • Inkl. skruer
  • Producent: furnipart

Se alle knopper i egetræ.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.