Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Banister Rustfri Look

Varenr. HS-FP-533960033-66

93,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Knoppen er designet af Jesper K. Thomsen, som har mere end 20 års erfaring med at kreere enkle og bæredygtige designløsninger. Denne køkkenknop har han givet et stort og rundt hoved, som giver god komfort, når du skal have adgang til skabe og skuffers indhold.

Den stål farve, der præger denne Banister knop, giver den et  meget charmerende udtryk, og knoppens design fuldendes på fineste vis af de dekorative linjer, der løber hele vejen rundt om hovedet.

Knoppen her er den perfekte mulighed for at pifte elementerne i dit hjem lidt op. Brug den til at sætte et personligt præg på facaderne i køkkenet, eller skift de gamle håndtag på møblerne ud med denne fine model.

Køkkenknop Banister fås også i antik brun.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 33,2 mm
  • Højde: 42,5 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Jesper K. Thomsen
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.