Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Banister Antik Brun

Varenr. HS-FP-533960033-23

101,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Med sit antikke look er denne køkkenknop det perfekte valg i en stilren køkkenindretning og fungerer ligeledes til fronter i bad og garderobe. Grebets smukke finish og forsidens detaljer giver både et æstetisk og praktisk element i indretningen, så du kan glæde dig over et fuldendt look og let adgang til indhold i skabe og skuffer.

Det antikke, brune look er ideelt til lysere fronter, så både greb og element står frem i indretningen og fuldender det overordnede look. Samtidig er du med denne grebsløsning sikret høj kvalitet og en nem montering, så du hurtigt kan nyde din nye designløsning, som med garanti vil sætte prikken over i´et i dit hjem.

Køkkenknop Banister fås også i rustfri finish.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 33,2 mm
  • Højde: 42,5 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Jesper K. Thomsen
  • Producent: Furnipart

Se alle de andreknopper med antik finish.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.