Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Villa 192 Blank Nikkel

Varenr. GK-FP-553020192-06

157,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Skabsgreb Villa er et smukt og stilfuldt køkkengreb, der er inspireret af den tidløse skønhed i græsk arkitektur. Grebet er en enkel og elegant tilføjelse til enhver bolig, der ønsker at skabe en klassisk og tidløs atmosfære.

Grebets rene former og lige linjer er et perfekt eksempel på den symmetriske og harmoniske opbygning, der kendetegner græsk arkitektur. Denne balance og ro i designet passer perfekt til enhver boligindretning.

Greb Villa er lavet af materialer i høj kvalitet, hvilket sikrer et solidt og holdbart greb. De robuste materialer garanterer også en lang levetid og modstandsdygtighed over for slid.

Greb Villa kan bruges i køkkenet, på badeværelset og i garderobeskabe og er perfekt til både den moderne og traditionelle boligindretning. Grebet vil tilføje et strejf af elegance og klassisk skønhed til ethvert rum, mens det også er funktionelt og nemt at bruge.

Brug skabsgreb Villa i din boligindretning som en stilfuld og holdbar måde til at tilføje en klassisk og tidløs atmosfære til dit hjem.

I alt er Køkkengreb Villa en smuk og funktionel tilføjelse til enhver bolig, der ønsker at tilføje et strejf af elegance og tidløs skønhed til deres boligindretning. Grebet er en investering i både stil og funktionalitet og vil give en fornemmelse af klassisk stil til dit hjem i mange år fremover.

Køkkengreb Villa fås også i en kortere model på 128 mm og som T greb og knop.

Du kan også få greb Villa i sort nikkel.

Produktspecifikationer

  • Hulafstand: 192 mm
  • Længde: 241,5 mm
  • Højde: 34,1 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Materiale: Zink
  • Finish: Blank Nikkel
  • Skruer medfølger
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre greb i krom.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Hulafstand

192 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.