Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Villa 128 Blank Nikkel

Varenr. GK-FP-553020128-06

127,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Køkkengreb Villa hylder den tidløse skønhed, der er karakteristisk for græsk arkitektur. Dette greb er en simpel og elegant tilføjelse til enhver bolig, der ønsker at skabe en klassisk og tidløs atmosfære.

Dets rene former og lige linjer afspejler den symmetriske og harmoniske opbygning, der er kendt fra græsk arkitektur, hvilket giver grebet en visuel balance og ro, der passer perfekt til enhver boligindretning.

Greb Villa er lavet af høj kvalitet, hvilket sikrer en solidt og holdbart greb. Det er fremstillet af materialer, som sikrer en lang levetid og modstandsdygtighed over for slid.

Det kan anvendes i køkkenet, på badeværelset og garderobeskabe og passer perfekt til både den moderne og traditionelle boligindretning. Greb Villa vil tilføje et strejf af elegance og klassisk skønhed til ethvert rum, samtidig med at det er funktionelt og nemt at bruge.

I alt er Køkkengreb Villa en stilfuld og holdbar tilføjelse til ethvert hjem, der ønsker at tilføje en klassisk og tidløs atmosfære til deres boligindretning.

Køkkengreb Villa fås også i en længere model på 192 mm og som T greb og knop.

Du kan også få greb Villa i sort nikkel.

Produktspecifikationer

  • Hulafstand: 128 mm
  • Længde: 177,5 mm
  • Højde: 34,1 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Finish: Blank Nikkel
  • Skruer medfølger
  • Producent: furnipart

Se alle de andre greb i krom.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Hulafstand

128 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.