Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Unify 32 Gun-Metal

Varenr. GK-FP-554520032-74

40,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Dette køkkengreb, som defineres af sin karakteristiske form, præsenterer en overlegen æstetik, der er ideel til moderne interiører. UNIFY er et skarpt eksempel på, hvordan det rigtige valg af greb kan tilføje dybde og personlighed til ellers minimalistiske og strømlinede designs. Den afrundede kant og den flade overflade skaber en visuel kontrast og en interessant tredimensionalitet, der er med til at bryde det konventionelle.

Dette bøjlegreb fås i 3 forskellige længder: 32 mm, 160 mm og 320 mm. Greb Unify fås også i 3 forskellige udtryk: Mat sort, Gun-metal og Rustfri stål finish.

Produktspecifikationer:
  • C/C: 32 mm
  • Længde: 42 mm
  • Bredde: 12 mm
  • Dybde: 34 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Produkttype: Køkkengreb, skabsgreb, møbelgreb, badeværelsesgreb, bøjlegreb
  • Skruer medfølger
  • Designer: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Se alle greb i gun-metal.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Hulafstand

32 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.