Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Inside 32 Rustfri Look | Nyfortolket Bøjlegreb

Varenr. GK-FP-454220032-66

27,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette bøjlegreb i rustfri stål finish, lavet af metal, er inspireret af modsatte geometriske former – konkav og konveks. En virkelig flot og moderne fortolkning af det traditionelle bøjlegreb.

Den indre krumning gør grebet behageligt og komfortabelt for hånden, mens det ydre design i modsætning skaber en overraskelse for øjet og også følesansen.

Designet af Inside-grebet er ikke blot unikt og spændende, det repræsenterer også en bemærkelsesværdig fusion af æstetik og funktionalitet. Det skaber en dynamik, der går ud over det almindelige og kan forvandle enhver køkkenlåge eller skuffe, det anvendes på.

Bøjlegreb Inside fås i 2 forskellige længder – Hulafstand 32 mm og 160 mm samt i en sort udgave.

Produktspecifikationer

  • C/C Hulafstand): 32 mm
  • Længde: 40,5 mm
  • Højde: 14 mm
  • Dybde: 31,7 mm
  • Materiale: Aluminium
  • Skruer medfølger
  • Design: Kaschkasch
  • Producent: Furnipart

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Hulafstand

32 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.