Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Ante 448 Eg Lakeret

Varenr. GK-FP-105220448-052

250,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Trægreb Ante er mere end bare en praktisk løsning – det er et kunstværk i sig selv, der kombinerer form og funktionalitet med elegance. Dets æstetiske design og kvalitetsmaterialer er en perfekt fusion af stil og funktion, der passer sømløst ind i din personlige indretningsstil.

Ante er en charmerende tilføjelse til enhver del af dit hjem – køkken, badeværelse, garderobe eller bryggers. Dets aflange, runde form skaber en blød visuel kontrast og tilfører en subtil elegance til rummet.

Når du vælger Køkkengreb Ante vil det ikke blot være en praktisk tilføjelse, men også et æstetisk statement, der løfter din indretning. Gør dine boligindretning komplette med Greb Ante og lad din personlige stil blive endnu mere unik med denne blanding af funktionalitet og skønhed.

For nem montering følger der skruer med, der passer til lågets tykkelse på 16-19 mm.

Trægreb Ante fås også i Valnød og som Sortbejdset Ask.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 224 / 448 mm
  • Længde: 5221 mm
  • Bredde: 31 mm
  • Dybde: 19 mm
  • Materiale: Eg, Lakeret
  • Inkl. skruer
  • Design: VE2
  • Produceret af: Furnipart

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Hulafstand

448 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.