Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Edge Round 40 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-419920040-66

30,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette stilrene profilgreb er med sit enkle look velegnet til fronter i både køkken og bad og fungerer ligeledes til at puste nyt liv i dine møbler. Håndtaget findes i tre forskellige længder, hvor denne er den mindste og dermed velegnet til lettere låger og skuffer, så det æstetiske og praktiske aspekt stemmer overens.

Produceret af danske Furnipart og designet af Adam Laws er du sikret et moderne profilgreb, som passer ind i enhver indretning, og samtidig får du kvalitet for pengene. Grebet er fremstillet i aluminium og overfladebehandlet, hvilket giver et slidstærkt håndtag, som kan holde år efter år.

Køkkengreb Edge Round fås også i en længere model på 200 mm.

Passer til skabstykkelsen: 16 – 20 mm!
Produktspecifikationer:
  • C/C: 20 mm
  • Længde: 40 mm
  • Højde: 18 mm
  • Dybde: 41 mm
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre profilgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.