Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Edge Round 200 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-419920200-66

79,00 kr.

4 på lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette moderne køkkengreb i overfladebehandlet aluminium findes i tre længder og passer til elementer med en tykkelse på mellem 16 og 20mm. Med sit nordiske design er grebet velegnet til enkle låger, skabe og skuffer i dit nye køkken eller bad, hvor de fungerer som små kunststykker i sig selv. Desuden er grebene lette at tørre af og derfor yderst velegnede i dit køkken, hvor fedt og snavs ved brug i dagligdagen nemt kan fjernes.Udover et smukt look og et tidløst design er grebet fra den danske virksomhed Furnipart produceret under ansvarlige forhold, hvorfor du er sikret et køkkengreb, som er bæredygtigt.

Profilgreb Edge Round fås også i en kortere model på 40 mm.

Passer til skabstykkelsen: 16 – 20 mm!
Produktspecifikationer:
  • C/C: 2×80 mm
  • Længde: 200 mm
  • Højde: 18 mm
  • Dybde: 41 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.