Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Dørhåndtag Amsterdam m/nøgleskilt Rustfri

Varenr. GK-HA-16114

319,00 kr.

På lager

Leveringstid: 4-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Vil du give din indretning et industrielt touch, så kan det nemt klares ved at udskifte de nuværende greb på dørene med Habos Amsterdam rustfri dørgreb.

Grebet er af rustfri stål og har et enkelt og stilfuldt design. Det passer til døre i størrelsen 38-60 mm.

Inkluderet i købet er følgende: 2 mm massiv roset og nøgleskilt. Herudover får du også 4 stk. knækskruer M4×75 mm, 4 stk. hylstermøtrikker M4, 2 stk. pinolskruer M5 med TX10-kærv samt 105 mm dørgrebspind. Du kan derfor selv stå for monteringen af grebet, så du snart kan nyde godt af den funktionelle formgivning.

Du kan se den toiletbesætning som passer til dørhåndtag Amsterdam her.

Se alle de rustfri dørhåndtag.

Produktspecifikationer

  • Længde: 126 mm
  • Inkl. nøgleskilt: 52 mm
  • Producent: Habo

Svensk kvalitet og bæredygtighed

Når du vælger produkter fra svenske Habo, er det ikke kun præcision og håndværksmæssig ekspertise som er for øje, det er også et betydeligt ansvar over for vores planet. Fra smedeværkstedet til moderne produktion har Habo en dedikation til at integrere bæredygtighed og ansvarligt design i alle aspekter af deres produktionskæde.

Når du vælger et produkt fra Habo, vælger du mere end bare et funktionelt element. Du vælger et produkt, der er skabt af bæredygtige materialer og et gennemtænkt design, der går ud over blot æstetikken. Kvalitet og miljøhensyn går hånd i hånd hos Habo, og deres engagement i begge disse aspekter er uundværligt for deres arbejde.

Kvalitet er en grundpille i deres tilgang til produktfremstilling. Det indebærer ikke blot at levere det rigtige produkt til rette sted, men også at sikre holdbarhed, funktionalitet og et design, der går i tråd med tidens ånd. Hos Habo er kvalitet ikke bare en standard, det er en forpligtelse over for vores kunder og vores miljø.

Holdbare produkter – Undgå brug og smid væk

De forstår, at virksomheder har en indvirkning på miljøet, og hos Habo tager de denne erkendelse alvorligt. De stræber efter kontinuerligt at optimere deres ressourceforbrug og reducere miljøpåvirkningen i deres produktionsprocesser. Deres produkters holdbarhed spiller også en væsentlig rolle i at fremme en bæredygtig tilgang, da det bidrager til at mindske behovet for hyppig udskiftning og reducerer mængden af “brug og smid væk”.

Vægt0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.