Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Bell Antik Rustfri Look

Varenr. HS-FP-540860042-66

57,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Denne Bell køkkenknop er lavet med et bredt hoved på en slank fod, der giver et let og elegant udtryk. Med sit rustfri look vil knoppen kunne sætte et lidt råt præg på skabslåger og skuffefronter rundt om i hjemmet. Bruger du denne knop på flere møbler rundt om i de forskellige rum, vil det skabe en flot sammenhæng.Knoppens brede hoved med en diameter på 42mm giver et sikkert og fast greb, som vil gøre det nemt at åbne låger og skuffer.
Knoppen er designet af Hans Sandgren Jakobsen, der også med denne model tager udgangspunkt i den skandinaviske designtradition med en lækker knop med et tidløst og gennemført udtryk.

Køkkenknop Bell fås også i mat sort samt i antik grå.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 42 mm
  • Højde: 34 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Hans Sandgren Jakobsen
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.