Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Bell Antik Mat Sort

Varenr. HS-FP-540860042-99

59,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Denne køkkenknop er udformet med et bredt hoved, der giver et fantastisk godt greb. Da knoppen med en diameter på 42mm hører til den større side, vil den egne sig særligt godt til de bredere og tungere skuffer og skabe i dit hjem.Knoppen er lavet i zink, og med den smukke, antikke finish kan den tilføre et strejf af gammeldags romantik til dit hjem.

Den sorte knop kan bruges til at fuldende et møbel i mørke nuancer, eller den kan skabe en iøjnefaldende kontrast, hvis den placeres på en hvid låge. Med en klassisk knop som denne Bell-model, er det kun fantasien, der sætter grænsen for anvendelsesmulighederne.

Køkkenknop Bell fås også i antik grå samt i rustfri finish.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 42 mm
  • Højde: 34 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Hans Sandgren Jakobsen
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.