Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-
Greb til skabe | Køkken og Garderobe

Greb til skabe | Køkken og Garderobe

Skabsgreb spiller en afgørende rolle i at definere et rum og tilføje et strejf af personlighed om det er som greb til køkkenskabe eller greb til skabslåger (garderobe eller bryggers). Når det kommer til at vælge de rigtige greb til skabe, er længden og designet afgørende faktorer, der kan forvandle et almindeligt skab til et stilfuldt kunstværk. Lad os udforske de unikke træk ved længere skabsgreb, der måler 160, 192, 224 og 320 mm, og hvordan de kan løfte dit køkken eller garderobe til et nyt niveau af elegance.

Lange greb: Stil og funktion i harmoni

Længere skabsgreb, såsom dem med mål på 160, 192, 224 og 320 mm (hulafstand), tilbyder ikke kun en praktisk måde at åbne og lukke skabe på, men de tjener også som markante designelementer. Deres udvidede længde skaber et slående visuelt indtryk, der passer perfekt såvel til moderne og minimalistiske indretningsstile som den mere landlige indretning.

Designvariationer til enhver smag

Vores udvalg af længere skabsgreb omfatter forskellige designs og udtryk, der kan tilpasses enhver smag og boligindretning. Uanset om du foretrækker slanke og enkle skabsgreb eller mere komplekse og dekorative designs, har vi et sortiment, der imødekommer dine designpræferencer.

Praktisk brug og let installation

Disse længere håndtag til skabe kombinerer ikke kun æstetik, men også høj funktionalitet. Den længere længde giver en behagelig og ergonomisk måde at åbne og lukke skabe på, samtidig med at de tilføjer et stilfuldt præg. Monteringen er enkel som ved de kortere greb, og alle vores greb leveres med skruer.

Materialer af høj kvalitet

Vores længere skabshåndtag er fremstillet af holdbare materialer, der sikrer lang levetid og bevarelsen af deres skønhed. Uanset om du foretrækker rustfrit stål, messing eller andre udtryk, garanterer vi materialer af høj kvalitet, der modstår slid og daglig brug.

Fleksibilitet i design og anvendelse

Disse længere håndtag til skabslåger er alsidige og kan bruges ikke kun i køkkenet, men også i garderoben, badeværelset og på møbler. De tilføjer et sofistikeret touch til ethvert rum og skaber en harmonisk balance mellem form og funktion.

Mange af de skabshåndtag vi har, fås også i kortere udgaver. Så du kan få samme udtryk igennem hele boligen.

Investeringen i længere greb til skabe er en investering i både stil og komfort. De skaber et iøjnefaldende designelement samtidig med, at de tilbyder en praktisk løsning til dit daglige behov. Uanset om du ønsker at modernisere dit køkken eller tilføje elegance til dine garderobeskabe, er vores udvalg af længere skabsgreb det ideelle valg.

Opdag skønheden i funktionelt design med vores elegante håndtag til skabe, der passer til din personlige stil og boligindretning.

Neden for er vist et lille udvalg af længere greb til skabslåger og du er selvfølgelig velkommen til at se hele vores sortiment af greb.

Populære greb til skabe
 • Køkkengreb egetræ Crossing 320 Mat sort | Flot skabsgreb
  Inkl. skruer

  Greb Crossing 320 Lakeret eg | Mat sort

  189,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Træ greb, Trægreb. Køkkengreb. Skabsgreb
  Inkl. skruer

  Køkkengreb Join 320 Eg Lakeret

  299,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet. Trægreb. Egetræs greb
  Inkl. skruer

  Greb Glove 160 Eg Lakeret

  104,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Greb til skabe sort sort køkken greb
  Inkl. skruer

  Greb Elan 1200 Sort

  379,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Skabsgreb
  Inkl. skruer

  Greb Manor 192 Mat Sort

  195,00 kr.
  Tilføj til kurv
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.