Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

T greb Villa Sort Nikkel

Varenr. GL-FP-553030050-70

88,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

T greb Villa Sort Nikkel hylder den tidløse skønhed, der er karakteristisk for græsk arkitektur. Dette greb er en simpel og elegant tilføjelse til enhver bolig, der ønsker at skabe en klassisk og tidløs atmosfære.

Dets rene former og lige linjer afspejler den symmetriske og harmoniske opbygning, der er kendt fra græsk arkitektur, hvilket giver grebet en visuel balance og ro, der passer perfekt til enhver boligindretning.

T greb Villa Sort nikkel er lavet af høj kvalitet, hvilket sikrer en solidt og holdbart greb. Det er fremstillet af materialer, som sikrer en lang levetid og modstandsdygtighed over for slid.

Det kan anvendes i køkkenet, på badeværelset og garderobeskabe og passer perfekt til både den moderne og traditionelle boligindretning. T greb Villa vil tilføje et strejf af elegance og klassisk skønhed til ethvert rum, samtidig med at det er funktionelt og nemt at bruge.

I alt er Køkkengreb Villa en stilfuld og holdbar tilføjelse til ethvert hjem, der ønsker at tilføje en klassisk og tidløs atmosfære til deres boligindretning.

Villa fås også som knop og som greb i 2 forskellige længder (hulafstand) på 128 mm og 192 mm.

Du kan også se på T greb Villa i blank nikkel.

Produktspecifikationer

  • Længde: 50 mm
  • Højde: 34 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Finish: Sort Nikkel
  • Producent: furnipart

Se alle vores sorte greb eller du kan se gå på opdagelse i alle de andre T greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.