Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Square 10 224 Blank Krom

Varenr. GK-FP-510360224-08

99,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med Square 10 får du et alsidigt køkkengreb, der byder på mange spændende muligheder. Grebet kan matches med både lyse og mørke farver alt efter, hvilket look du søger. Modellen her er klassisk i sin udformning, hvilket gør den til et stilsikkert valg til brug i det moderne såvel som det mere traditionelle designmiljø.

Dette køkkengreb er lavet i krom med en skinnende blank overflade, som skaber et dekorativt samspil med lysindfaldet i rummet. Grebets blanke overflade er samtidig med til at tilføre et strejf af eksklusivitet og elegance til indretningen.

Greb Square er et godt valg for dig, der søger et klassisk håndtag med en luksuriøs finish.

Produktionspecifikationer

  • C/C: 224 mm
  • Længde: 234 mm
  • Højde: 32 mm
  • Bredde: 10 mm
  • Skruer medfølger
  • Finish: Overfladebehandlet
  • Materiale: Zink
  • Producent: furnipart

Se alle greb i krom.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Hulafstand

224 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.