Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Sort Lounge 160 Sort læder

Varenr. HS-FP-240330160-102-9005

257,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Køkkengreb Lounge er for dig, der foretrækker det klassiske look med et lille twist. Grebet er malet med en sort farve, der gør den nem at matche med møbler i alle slags farver og materialer. Som en ekstraordinær detalje er grebet pakket ind i læder. Det er med til at give det et helt specielt udtryk.

Grebet er med en længde på 174 mm nem at gribe fat i, og da det er lavet af rustfrit stål, får du samtidig et yderst holdbart og modstandsdygtigt overfladebehandlet greb.

Er du vild med dette køkkengreb udtryk, så kan du med fordel se nærmere på de tre andre modeller, som byder på følgende udtryk: blank og brun læder messing.

Dette Lounge greb fås også i en model uden læder.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 160 mm
  • Diameter: 7 mm
  • Længde: 174 mm
  • Bredde: 7 mm
  • Dybde: 35 mm
  • Materiale: Rustfrit stål, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Producent: furnipart

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.