Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkenknop Transit Rustfrit Look

Varenr. GK-FP-550720016-66

47,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med Transit får du en flot knop, som samtidig er nem at gribe fat om med en finger på hver side, når indholdet i skabe og skuffer skal tilgås.

Knoppen har en rustfri finish, som vil tilføre en tidløs coolness til rummet. Knopper og greb med et rustfri look passer fantastisk godt til den nordiske minimalisme, der præger mange hjem herhjemme, og de kan matches med fronter i mange forskellige farver og materialer.

Med sin lille størrelse vil denne knop passe godt til de mindre fronter i hjemmet, så der opnås en fin balance mellem tyngden på lågen eller skuffen og det tilhørende køkkengreb.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 16 mm
  • Længde: 31,9 mm
  • Dybde: 24,8 mm
  • Højde: 24 mm
  • Materiale: Zink/overfladebehandlet
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.