Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkenknop Slope Mat Sort

Varenr. GK-FP-550320016-99

39,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Med et C/C-mål på bare 16 mm får du her en flot møbelknop til de mindre skabe og skuffer i hjemmet. Knoppen har en buet udformning, som minder om en lille skibakke. Denne formgivning giver et enkelt og stilrent look, og gør samtidig, at det er behageligt at tage fat om med to fingre, når du vil åbne skabe og skuffer.

Køkkenknop Slope er lavet af Furnipart, mens kaschkasch har stået for designet. Knoppen er af overfladebehandlet zink, og du får her eb solidt knop, som du kan få glæde af i mange år frem.

Møbelknop Slope fås også som et greb samt i en model i rustfri finish.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 16 mm
  • Længde: 34,6 mm
  • Dybde: 25 mm
  • Højde: 30,8 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink/overfladebehandlet
  • Designer: kaschkasch
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.