Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkenknop Gate Rustfrit Look

Varenr. GK-FP-549820018-66

28,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Sæt et cool præg på hjemmet med Gate knoppen, der er lavet af zink og har et rustfri look. Knopper udgør et ofte billigere og mere minimalistisk alternativ til de klassiske greb, og her får du et godt match til de mindre møbler og smallere køkkenskabe i hjemmet. På den måde er du sikret en harmonisk sammenhæng mellem flade og grebsløsning. Du kan også komplimentere knoppen med det tilhørende køkkengreb.

Knoppen byder på en lang række af forskellige anvendelsesmuligheder, og du kan således også bruge den som knage til overtøjet i gangen eller til badekåben i badeværelset eller soveværelset. Den er lavet i zink med behandlet overflade, og du skal således ikke bekymre dig for, at du kommer til at slide det op lige foreløbigt.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 18,2 mm
  • Højde: 22,8 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink/overfladebehandlet
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.