Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Tangerine 128 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-427920128-66

43,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Med dette klassiske greb får du god kvalitet for pengene og et solidt greb, der er ideelt til tungere låger, så funktionalitet og æstetik er i balance. Tangerine sikrer med sin bløde udformning et behageligt greb og er med sin glatte overflade let at rengøre for fedt og snavs. Det rustfri look tilfører et industrielt touch i din indretning og giver samtidig et køligt look, hvilket gør det velegnet i køkkener, hvor varme farver og træ spiller en stor rolle, så du opnår balance i materiale- og farvevalg.

Grebet er produceret af den danske virksomhed Furnipart, som er garant for kvalitet og æstetik. Vælger du dette greb, medfølger de skruer, du skal bruge, så du er sikret en let montering.

Produktspecifikationer:
  • CC: 128 mm
  • Længde: 146 mm
  • Højde: 27 mm
  • Bredde: 16,6/7,5 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart

Se alle vores greb i rustfrit.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

128 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.