Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Span 160 Mat Sort

Varenr. GK-FP-449020160-9005

73,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Sorte greb går man ganske enkelt aldrig fejl af, og her får du samtidig et funktionelt håndtag, som er nemt at gribe om, når skuffer og skabe skal tilgås.

Køkkengreb Span monteres nemt på den valgte overflade med de medfølgende skruer. Skab et stilrent look ved at bruge det sorte greb på mørke fronter, eller giv det lidt ekstra fokus ved at montere det på lyse skuffer og skabe.

Køkkengreb Span fås også i rustfri stål finish samt i blank krom.

Grebet er designet og produceret af Furnipart, som står bag et stort udvalg af greb, som i dag findes i hjem over hele verden.

Se de alle de andre sorte greb.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 170,6 mm
  • Dybde: 32,5 mm
  • Højde: 14,6 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink/overfladebehandlet
  • Designer: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.