Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Slope 160 Rustfrit Look

Varenr. GK-FP-550320160-66

129,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med Slope har tyske kaschkasch brugt naturen som inspirationskilde, og det her resulteret i et blødt og organisk møbelgreb og en grebsløsning, der er behagelig at gribe om. Furnipart har stået for produktionen af grebet, og som det er tilfældet med alle Furniparts greb, får du både brugervenlighed og et flot look i samme løsning.

Møbelgreb Slope er lavet med et rustfri look, som vil give et råt og industrielt touch til rummet. Grebet er lavet af overfladebehandlet zink, som er nemt at holde rent og pænt, og som du kan få glæde af i lang tid fremover.

Køkkengreb Slope findes også som køkkenknop samt i en mat sort model.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 181 mm
  • Dybde: 25 mm
  • Højde: 30,8 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink/overfladebehandlet
  • Designer: kaschkasch
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre greb i rustfri stål finish.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.