Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Provence 160 Støbejern

Varenr. HS-FP-300010160-9005

106,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Dette køkkengreb er lavet i støbejern, og der er mange fordele ved lige præcis dette materiale. Rent visuelt så har støbejern en flot, matsort farve, som vil klæde skabe og skuffer af enhver art. Samtidig har støbejern en lidt ujævn overflade, og det er med til at give et fantastisk godt greb, som du kan glæde dig over, når du skal have adgang til indholdet i skabe og skuffer. Sidst, men ikke mindst, så er støbejern meget robust, så med et køkkengreb i dette materiale er du sikker på, at det kan modstå daglig brug. Grebet har en helt enkel udformning, som gør den til et klassisk og tidløst element, der kan indgå i enhver indretningsstil.

Produktspecifikation:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 179 mm
  • Bredde: 13 mm
  • Dybde: 38 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Hans Sandgren Jakobsen
  • Producent: Furnipart

Se de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.