Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Motion 160 Sort Støbejern

Varenr. GK-FP-300080160-9005

139,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med dette Motion køkkengreb i støbejern kan du give køkkenelementerne et strejf af autencitet, og det solide materiale sørger for, at du ikke kommer til at slide grebet op lige foreløbig.

Bag grebet står Furnipart, som har fået hjælp til designet af Design Studio Steffensen og Würtz, som er blevet belønnet med en række internationale priser for deres designs, og som formår at forene de nyeste trends og funktionalitet på bedste vis.

Dette Motion køkkengreb egner sig godt til brug på større flader, mens knoppen i samme serie kan bruges på de mindre køkkenelementer eller som en stilfuld knage til viskestykker og forklæde.

Der hører en køkkenknop til Motion-serien.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 182 mm
  • Højde: 22 mm
  • Dybde: 35 mm
  • Materiale: Støbejern
  • Skruer medfølger
  • Designer: Design studio Steffensen & Würtz
  • Producent: Furnipart

Se de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.