Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb DROPS 224 Sort Træ

Varenr. GK-FP-107820224-994

107,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Trænger køkken, badeværelse eller møbler til et frisk pust, så kan det nemt gøres ved at udskifte de nuværende håndtag med det stilfulde trægreb Drop 244. Drops er lavet af sortmalet træ, og den tidløse farve er nem at matche med fronter i enhver tænkelig nuance og materiale.

Drops laves i tre forskellige størrelser, hvoraf denne model med en længde på 274 mm er den største. Den kan derfor med fordel placeres på de større låger og skabe for et harmonisk udtryk. Se de 2 andre modeller på 128 mm og 160 mm.

Design og produktion står danske furnipart bag, og deres passion for grebsløsninger af træ fornægter sig ikke med denne flotte og funktionelle grebsløsning.

Produktspecifikation:

  • C/C: 224 mm
  • Længde: 274 mm
  • Bredde: 16 mm
  • Højde: 43 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Vonsild
  • Producent: furnipart

Du kan se alle vores sortbejdsede  trægreb her.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Hulafstand

224 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.