Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Diner 320 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-541360320-66

153,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med denne moderne fortolkning af et køkkengreb får du kvalitet for pengene og et smukt design. Det enkle, rustfri look passer ind i de fleste hjem og giver din indretning et tidløst udtryk. Grebets bløde afslutninger sikrer dig en særlig betjeningsoplevelse og er let at montere, så du får en flot finish i både køkken, bad og garderobe.

Det fine greb findes i en lang række udtryk og flere længder, hvilket giver dig mulighed for at finde præcis det, der matcher din indretning. Samtidig kan du sætte dit personlige præg på indretningen ved at mikse og matche størrelser og farver, for kun fantasien sætter grænser for dine valg af greb.

Køkkengreb Diner fås også som skabsgreb på 160 mm.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Længde: 180 mm
  • Højde: 30 mm
  • Bredde: 12 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle rustfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

320 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.