Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Concave Rustfri Look

Varenr. HS-FP-544260160-66

93,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette køkkengreb er med sit spændende udtryk velegnet til elementer i køkken, bad og garderobe såvel som møbler. Grebets vinkelformede udformning blødes op af de runde afslutninger, og de organiske indhak i grebets sider giver den særlige betjeningsoplevelse, så du med et fast greb let kan få adgang til dine skuffer og skabe.

Med inspiration i ældre, svenske skydedørshåndtag fortolker designeren Hans Sandgren Jakobsen det unikke håndværk, hvor detaljer og et kunstnerisk udtryk er i fokus. Det danske, enkle og rene look giver dermed et elegant og klassisk køkkengreb, som fuldender dine elementer og den overordnede indretning.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 173 mm
  • Bredde: 13 mm
  • Dybde: 35 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Hans Sandgren Jakobsen
  • Producent: Furnipart

Se alle greb i rustfri.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.