Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Zeppelin Mat Sort

Varenr. HS-FP-530460053-99

81,00 kr.

I restordre. Ved bestilling fås en dato for hvornår vi kan sende ordren

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Hovedets udformning på denne køkkenknop gør det let at gribe fat på hver side af foden, så du hurtigt kan få åbnet låger og skuffer. Placerer du knoppen i dit køkken vil du hurtigt kunne få adgang til ingredienser i skuffer og skabe, når familiens måltider skal laves, og den efterfølgende oprydning bliver en leg, når du så let som ingenting kan få adgang til opvaskemaskinen.

Knoppen skiller sig med sin æggeformede udformning lidt ud fra mængden, mens den klassiske, matsorte farve gør, at den kan matches med interiør i alle farver og materialer.

Det er den danske virksomhed Furnipart, der står for både design og produktion af denne Zeppelin køkkenknop, og hos dem er du som altid sikret god kvalitet til en overkommelig pris.

Produktspecifikationer:

  • Bredde: 53 mm
  • Højde: 40 mm
  • Længde: 21 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.