Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Vote Rustfri Look

Varenr. HS-FP-531360040-66

68,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Den afrundede front giver denne køkkenknop et blødt og indbydende udtryk, mens de rillede detaljer sætter et eksklusivt og elegant præg på den. Det rustfri look gør, at håndtaget får en coolness over sig, som straks vil smitte af på resten af det rum, som du vælger at placere det i. Lader du knoppen præge elementerne i flere forskellige rum, vil det skabe en helt fantastisk synergi.

Designet til knoppen er udtænkt af den aarhusianske designtrio VE2, som med denne køkkenknop virkelig har formået at skabe en grebsløsning, der både har funktionel berettigelse, og som vil gøre en forskel for æstetikken i hjemmet.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 19/40 mm
  • Højde:  37,2 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.